Přihlaste se
Vaše konzultace a dokumenty pohromadě na všech zařízeních. Když změníte telefon, zůstanou ve vašem účtu.
Horní lišta · Účet
Na všech zařízeních použijte stejnou e-mailovou adresu a stejný způsob přihlášení. Před nákupem předplatného zkontrolujte e-mail v části Účet. Pokud používáte funkci Skrýt můj e-mail od Applu, k účtu může být přiřazená adresa, která zprávy přeposílá na váš skutečný e-mail.
Podle zveřejněné webové verze 3.29.1, ověřeno 12. října 2026. Mobilní ovládání se může lišit.